10 tévhit a ráncok

A ráncok könyörtelen impresszum apretadita korban a bőrön. Dolgoznak, hogy megakadályozzák a megjelenés, a nők (pedig egyre inkább a férfiak), a világban, bármely életkorban próbálni valamit, nem technikák, kezelési módszerek. De az a tény, hogy egyes elméletek kialakulása, illetve megelőzése, a ráncok, az az igazság, amely az eredménye kereskedelmi stratégiák? Bemutatjuk, hogy

10 mítoszok bryggeriet 1: Nők a zsíros bőr kisebb ráncokat.

Hiba. A ráncok kapcsolódik a kollagén hiánya, nem kövér vagy nedvesség. Csak zsíros bőr a magasabb víztartalom, amely elrejti a ráncok, száraz bőr kiszáradt, így jobban látható.

  1. tévhit: az Intenzitás a ráncok genetikailag meghatározott.

Hiba. A gének játszanak szerepet a ráncok kialakulását, de nem döntő. A legtöbb döntő az élet – napfény, bőrápolás, a Dohányzás, táplálkozás, stressz.

  1. tévhit: a Ráncok képződnek korábban, de később jelennek meg.

Hiba. A ráncok nem alakult időben, amikor a szinten a kollagén a bőr le. Napozás, illetve a rossz szokások, az életmód gyorsítani a lebontása, ami miatt korábban kezdete. De ha a termelés lelassítja őket.

  1. tévhit: Több víz = kisebb ráncokat.

Hiba. Fogyasztása nagy mennyiségű vizet rendkívül fontos, hogy a víz egyensúlyát a szervezetben. De a víz nem volt varázsital, hogy megvédje a ráncok ellen. Legalább egy természetes Fényét, a bőr nem támogatja a rugalmasságát, hogy ne álljon meg az idő. Csak lassítani a látható megnyilvánulásai.

  1. tévhit: mint a nap, védi a ráncok.

Hiba. A nap sugarai csak az egyik tényező, az öregedés, pedig ők a felelősek leginkább a korai ráncok képződnek. Fontosabb az az életkor, amelynek természetes folyamatok visszafordíthatatlanok. Így ahelyett, hogy tagadja meg magától guitarsite erők a nap, csak a megfelelő fényvédő kozmetikumok, valamint óvintézkedéseket, amikor hosszú időt töltenek a szabadban.

Mítosz, No. 6: Gyakorlat arc izmait megakadályozza a ráncok.

Hiba. Valójában ez is történik, illetve fordítva – a hanyatlás, a keresztre feszítés arc izmait, hogy gyorsítsa fel a megjelenését. Ennek eredményeként a мимическите10 vámok a ráncok az izmok, a bőr alatt keletkeznek a hornyok, hogy a bőrön, fekély a korban a rugalmasság elvesztése. Szóval vannak ráncok a homlokán, a szeme körül pedig szájon át, ami növeli vagy hamarabb jelennek meg, ha a gyakorlatban tudatosan izom.

Tévhit # 7: a Szolárium hatására kisebb ráncok a nap.

Hiba. A gépek a mesterséges barnító veszélyesebb, mint a nap, mert termelnek hosszú uv-a sugarak (UV), amelyek behatolnak a bőrbe, mert a korai öregedés, megereszkedett bőr, a rák. Így a gyakorlatban a kárt erősebb, mint az UVB sugarak, ami felület égő.

Tévhit # 8: Hydratant csak akkor van szükség, a nap folyamán.

Hiba. Ezen kívül reggel alkalmazni hydratant minden este lefekvés előtt, beleértve a szem körül. Este akadály a bőr – legalább hatása alatt a környezetre, amely lehetővé teszi a könnyű felszívódás, valamint a mélyebb behatolás a hozzávalókat. Ez pedig javítja a bőr rugalmasságát.

Tévhit # 9: Anti-age termékek, amelyek kizárólag Érett bőr, a látható ráncok.

Hiba. Ezek a termékek tartalmazzák az összes szükséges összetevőket, hogy kielégítse az igényeket a bőre, beleértve a támogatást a kollagén, elasztin, a hiánya, amely ahhoz vezet, hogy a ráncok kialakulását. Így használja őket, a korai szakaszban, amikor nincsenek látható jelei az öregedést, segít lassítani megnyilvánulása.

Mítosz 10: minél drágább egy anti-age termék, annál hatékonyabb.

Hiba. Nem az ár a termék határozza meg, a minőség, valamint a képlet. Néhány összetevő bizonyultak, mint a leghatékonyabb a harcot a ráncok ellen, de kombinációja több átalakul egy igazi anti-aging koktél a bőrt. Például Hidroxil savak, Koenzim Q 10, Retinol, zöld tea kivonat, kollagén, vagy peptidek, amelyek serkentik.

Ráncok elkerülhetetlen része a természetes öregedési folyamatot. De a kutatások szerint, azok, akik enni, igaz, a rendszeres testmozgást, pedig megvédi a bőrt a környezet, fiatalabb, mint a tényleges kor. Ez azt jelenti, hogy ha feküdt a megfelelő bőrápolás, víz, egészséges élet, a ráncok jelennek meg, a későbbiekben a biológiai fejlődés, ad extra varázsa, hogy az arcát.