Hogyan lehet eltávolítani a ráncok?

A vizsgálat szerint, szinte minden harmadik nő, talán engedélyezett eljárások, hogy távolítsa el a ráncokat. Mindazonáltal kissé pass műtét. Itt bemutatjuk, hogy bizonyos technikákat, hogy hatékony, ugyanakkor nem olyan éles, mint hogy vegye figyelembe az előnye, illetve hátránya.

Botox – mi ez?

Botulinum toxin egy fehérje, az egyik legerősebb méreg a világon. Erősen hígított, eredetileg kezelésére használják, izomgörcsök. Megállapították, hogy a mellékhatása ez az eljárás, hogy kisimítja a ráncokat. Napjainkban erre a célra használni, erősen hígított oldat, csak egy századrésze a száma, melyen az ortopédia. Beadni a mély réteg a bőr, vagy az izmok.

Mit tudnánk elérni?

Miután Botox injekciók, az izmok kontrahent nem annyira. Ezért, a ráncok, az arc kifejezése lehet kezelni, nagyon jól Botox például brychta a harag, a szemöldökök között, a ráncok a szem körül, vagy homlokán ráncok. A hatás időtartama hat hónap. Az egyik pozitív mellékhatása, hogy egy ránctalanító Botox kezelés segít a depresszió, mint számos tanulmány mutatott.

Kockázatok, mellékhatások

Nagyon nagy adagok fennáll a veszélye, hogy egy személy kezdődik, hogy nézel ki, mint egy maszk. Amellett, olasz kutatók megállapították, a kísérletek a laboratóriumi egerek, hogy az injekció rendkívül magas dózisban Botox jön, hogy az agy az a hely, ubordinate. Az emberek, azonban ez a hatás nem volt megfigyelhető számított harminc éve annak alkalmazását.

Belső információk

Használata kis mennyiségű Botox injekciót gyakran. Kiderült, hogy a hosszú távú hatás nélkül az “aktív”, illetve a “passzív” fázis.

Fillér – mi ez?

Fillér hívott nagyon különböző töltőanyag. Jó választás például a hyaluronsav. Kap egy biológiai módszer, a természet, megy a bőr. Ez csökkenti az allergiás reakciók.

Mit tudnánk elérni?

Több éves szubkután zsírszövet, a csontok, az arc törött. Ez nyert, például a könny barázdák, ráncok körül, az orr, a száj. Ők lehet tölteni torlyri, modellezhető az arca. Az eredmény tárolása legfeljebb hat éve.

Kockázatok, mellékhatások

Ott néha átmeneti duzzanat, amely megkeményedik a bőr alá. Nagyon ritka esetekben ezek a withrdawn továbbra is fennállnak, több hónapig. Flyrite a legerősebb, legjobban látható hatása az összes itt bemutatott módszerek. Így ez a módszer magában hordozza a nagy kockázat fokozatosan, az ember már nem nézel ki, mint maga.

Belső információk

Egy modern megközelítés, hogy a korrekció körül ráncok, az orr, a száj, hogy flyrite nem adott be közvetlenül a ráncok, valamint az arccsontja. Így a vonalak csak feszített kerékpár, úgy néz ki, több természetes.

Mi antiaging eljárások léteznek?

Tűzéssel – mi ez?

Microneedling tekinthető, legalábbis invazív módszer megfiatalítani, felfrissíti a bőr. Használata nagyon kis tűk szerelt henger vagy a pin kódot, hogy sok mikroszkopikus csatornák. Át ezeket a csatornákat, a bőr mélyen képes behatolni a különböző aktív vegyületek, mint például a hyaluronsav, illetve az aminosavak.

Mit tudnánk elérni?

A mechanikai ingerlés a kollagén, illetve javítani a vérkeringést láthatóan feszesebbé teszi a pórusokat, csökkenti a finom vonalak, ráncok, pl. a szem alatti. Attól függően, hogy a hatóanyag választja striate, a kezelés feszített vagy issueto bőr pigmentáció.

Kockázatok, mellékhatások

Ebben az eljárásban, egyenletesen van egy átmeneti bőrpír, s úgy érezte, kissé feszült, mint a leégést. Azonban midlight tekinthető egy nagyon szelíd módszer. Alkalmazni lehet, hogy nem is orvos, kozmetikus, akinek van tapasztalata ebben az eljárásban.

Belső információk

Akik szeretnék, hogy hamar felfrissíti a bőrt, mint ez az eljárás. Ha nem lépett be, mint hatóanyagot, csak trivet masszázs.

Peeling – mi ez?

Az orvosok alapvetően három típusú peeling: felületes, közepesen mély, mély. Óvatosan újból megjelent, a bőrön használva felületes hámlani kezd. Amikor a ráncok ejtik, ajánlott, hogy átlagosan, mély hámlasztás, 3 – 5 megtisztulás meleg gáz triklór-ecetsavas. Egy mély héja csak egészségügyi okokból (hegek, égési sérülések).

Mit tudnánk elérni?

Közepes mély hámlasztás a sav hatol a bőrben. Ez kisimítja a felszíni ráncok láthatóan javítja a bőr megjelenését, valamint csökkenti a pattanások, hegek, öregségi foltok.

Felületi hámlás, 5% – ról 15% – os gyümölcs-sav csak rendeli hozzá a stratum corneum, de ennek ellenére, kisimítja, úgy néz ki, még friss. A hatás időtartama legfeljebb egy év, attól függően, hogy a bőr típusa, valamint életmód.

Kockázatok, mellékhatások

A felületes hámlani kezd, szinte nincs kockázat, így ezt az eljárást lehet végezni egy jó kozmetikus. Ezt követően meg kell kerülni egy pár nappal a nap. Közepes mély hámlasztás, hogy a sötétebb évszakban egy nagyon tapasztalt orvos.

Belső információk

Egy gyengéd, de hatékony módszer ajánlott hat felületes peel minden évben, illetve ősszel. Az eredmény hasonló, közepes mély hámlani kezd, de a mellékhatások voltak gyengébb, alacsonyabb áron.

Gyorsan, könnyen, anélkül, hogy a ráncok

Lézer – mi ez?

Ebben az eljárásban a bőrt, hogy több száz kis forró előrejelzések. Ezek között szándékosan shoremen területek nutritioniste bőr sejtek, amelyek kezdődik a gyors gyógyulásra, ezért a frissítéseket, a szövetek, a bőr.

Mit tudnánk elérni?

Keresztül narodnoto sérülés, a bőr, hogy építsenek új kollagén rostok, szövet frissítve. Így a típus a bőrt, javítja, majd egyre inkább rugalmas. Az alkalmazási terület volt, ráncok, nyomokban akne, pigmentált elváltozások, deformáció. Az egészséges életmód hatása meglehetősen hosszú.

Kockázatok, mellékhatások

A lézer sokkal mélyebbre hatol a bőrbe, mint a felszínes hámlani kezd, vagy neidling. A beavatkozás után, bőrpír, majd érzi, hogy a merevség utolsó öt napja. Talán ott is lesz átmeneti duzzanat. A lézeres kezelések, a sötétebb évszakok, hogy megakadályozza az öregségi foltok megjelenése.

Belső információk

Erősen kifejezett kis ráncok, a szem alatti minősülnek különösen sikeres az úgynevezett maxlen lézer.

Mezoterápia – mi ez?

Az átlagos (mezo) réteg a bőr, egy kis injekció az alacsony dózisban adagolt hígított Botox, vagy a hialuronsav. Olyan, mint az akupunktúra, amely aktív, a középső réteg a bőr.

Mit tudnánk elérni?

Mezo-Botox -, mezo-hyluronate sav (mesoglow) podlatat a felső két réteg bőrt. Csökkenti a ráncokat, a bőr úgy néz ki, feszített. A másik fontos hatás az aktiváló colegrove szintézis, következésképpen, növeli a rugalmasságát.

Kockázatok, mellékhatások

A kezeléseket a mezo-hisaronou sav (de nem a mezo-Botox) számos kis sachivalaya, mint a bőrkiütés, amely eltűnik belül-három napig. Viszont mindkét eljárások fontos, hogy az orvos meg csak felszínes, annak érdekében, hogy akaratlanul is befolyásolja, hogy valaki izom.

Belső információk

Ami még mindig nem volt biztos benne, hogy botoxy vagy flyrite több alkalmas ez az eljárás ellenőrzi a puha akció. Alkalmas kisebb adagok, illetve kisebb injekciót.